De ontwerpstudio voor snelle inhakers of een weloverwogen visuele identiteit

Van die ene socialmediapost waarin je echt even je beste vriend(in) moet taggen tot foto’s die je doen stoppen met scrollen. Van authentieke huisstijlen tot een visitekaartje dat je goed bewaart voor je DTP-er. Studio Eigenzin helpt ondernemers, reclamebureaus en organisaties met het ontwerpen van een sterke visuele identiteit en het creëren van hoogwaardige en originele socialmediacontent die mensen raakt.

Grafisch vormgever logo’s en huisstijlen

Ben je niet trots op je online imago? Klaar voor een nieuwe start? Een fris logo en een professionele huisstijl? Martijn helpt je bij het ontwerpen van een onderscheidende visuele identiteit en een raak logo. We doen de hele totaalbeleving van jouw merk van drukwerk tot website tot opvallende socialmediacampagne.

Contentcreatie en inhakers

Studio Eigenzin helpt je bij het maken van relevante inhakers, scherpe oneliners en beeldbewerking voor scroll-stopping content. Heb je als reclamebureau een extra online creatieveling nodig bij die ene campagne voor dat A-merk met een naderende deadline? Dan springen we graag bij!

Beeldcommunicatie en fotografie

Geen idee welke afbeeldingen je op je website moet zetten? Niet genoeg foto’s gemaakt voor die ene advertentie, je socialmediacampagne of presentatie? Martijn maakt graag authentieke foto’s op locatie en van hoogwaardige kwaliteit. De foto’s zijn uiteraard bruikbaar voor print en web.

Work, work, work, work, work, work

This is how we scroll.

Inhaker Welkoop, dag na Koningsdag

Buitenreclame A50, Kruidvat

Logo ontwerp, La Maison Du Velp