Behind the screens

Achter de schermen

Achter deze schermen werkt Martijn dagelijks als mediavormgever voor ambitieuze ondernemers en toffe reclamebureaus. Hier werkt hij aan socialmedia-content, het ontwerpen van huisstijlen, logo’s en wenskaarten. Ben je een ambitieuze ondernemer of reclamebureau en kun je wel wat extra ontwerpkracht gebruiken? Neem dan gerust contact op.

Studio Eigenzin

Na Martijns afstuderen aan de kunstacademie (DBKV 1e graads), is hij in 2010 samen met Monique met veel enthousiasme een eigenzinnige combinatie gestart. Een cadeauwinkel én grafische vormgever onder één dak: Studio Eigenzin. Monique Rothuizen is de drijvende kracht achter de winkel en is altijd opzoek naar originele, mooie of bijzondere cadeautjes. Studio Eigenzin heeft momenteel meer dan 60 merken in haar assortiment. En natuurlijk helpt Monique je graag met het vinden van het perfecte cadeau!

Vroegâh

Toen dit karakteristieke pandje in 2010 in Oosterbeek vrijkwam waren we niet meer te stoppen. Met veel enthousiasme begonnen Monique en Martijn op 12 m2 met hun eigenzinnige combinatie: een cadeauwinkel én grafische vormgever onder één dak.

Na een jaar groeide we uit ons eerste pandje en maakte we de stap naar Velp (Gelderland). Hier zijn we inmiddels al zeven jaar in de Emmastraat te vinden. Onze collectie woonaccessoires en speelgoed breidde flink uit met stoere lampen, keukenartikelen, hippe tassen en diverse kledingmerken van Nederlandse bodem.

Monique is de duizendpoot in onze winkel en bezoekt de hipste beurzen van Amsterdam en Haarlem. Ze is altijd op de hoogte van de laatste woontrends en volgt de nieuwste kledingcollecties van bijvoorbeeld Tante Betsie en Mooi Vrolijk op de voet. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen tussen onze kopjes en bordjes, sieraden en stijlvolle woonaccessoires.

Who you gonna call

Neem gerust contact op als je meer informatie over creatieve content wilt.