Let the good times scroll


Merk-waardig creatieve content

Wist je dat negen op de tien Nederlanders actief is op social media? Natuurlijk wil je als merk of onderneming niet achterblijven. Studio Eigenzin haakt graag in op de actualiteit met pakkende beelden en eigenzinnige copy. Maar helpt ook bij het ondersteunen van een bestaande campagne; van concept tot realisatie kan Studio Eigenzin de juiste partner zijn.


Beeldbewerking en inhakers

Een reclame-uiting met een verwijzing naar een trending topic of een vaststaand moment, zoals Sinterklaas, de Gay Pride of Moederdag (een inhaker), kan niet zonder een sterk staaltje beeldbewerking. Een relevante inhaker ligt natuurlijk niet altijd op de plank. Studio Eigenzin denkt graag mee over content naar aanleiding van jullie briefing. Daarnaast zijn we altijd bereikbaar voor een inhaker op het juiste (piek)moment of volgens een heldere planning.


Concept en strategie

Studio Eigenzin maakt content voor verschillende socialmedia-kanalen, waarbij de focus vooral ligt op Facebook, LinkedIn en Instagram. Geen beloftes over gouden bergen, maar mooie en relevante content die belangrijk is voor het vertellen van een sterk merkverhaal. Dit in combinatie met de kracht van herhaling, het kiezen van de juiste doelgroep en een gezonde dosis humor zijn stappen voor een succesvolle strategie.

Smaakvolle cinemagraphs

Cinemagraphs zijn gewoon cool. Ze noemen het niet voor niets de scroll-stopper. Een cinemagraph is een afbeelding met een bewegend element dat steeds wordt herhaald. Omdat Studio Eigenzin veel socialmedia-content voor horecaondernemers creëert, maken we veel cinemagraphs met eten en drinken als onderwerp.

Who you gonna call

Neem gerust contact op als je meer informatie over creatieve content wilt.