Is jouw onderneming merkenbaar?

Tijd om te shinen

Waarom is een visuele identiteit belangrijk? Een goede huisstijl is de basis van herkenbaarheid en geeft direct een weerspiegeling van de onderneming. Is dit een professionele, oubollige, duurzame, stoere of betrouwbare partij? Het is hoognodig het huidige logo en de huisstijl eens even flink op te poetsen en te laten shinen.

Logo en huisstijl

Ben je net een eigen bedrijf begonnen? Dan heb je een logo en een huisstijl nodig. Of past het huidige ontwerp niet meer bij de uitstraling en identiteit van je onderneming of organisatie? Dan is het tijd voor (re)branding. Studio Eigenzin denkt met je mee over je logo, de kleuren, typografie (lettertype), fotografie-stijl en de kernboodschap die je wilt uitdragen.

 

Drukwerk en signing

Onder een huisstijl vallen het ontwerp van een visitekaartje, briefpapier en een envelop. Maar er komen natuurlijk nog een heleboel andere huisstijldragers om de hoek kijken. Denk hierbij aan autobelettering, verpakkingsmateriaal, kleding, gevelbelettering, geprinte media en nog veel meer. Studio Eigenzin adviseert over druktechniek, kosten, afwerking en een passende levertijd.

Spiksplinternieuwe website

Jouw doelgroep wil een mobielvriendelijke website met heldere teksten en mooie visuals. Het is ook nog eens erg efficiënt als je deze teksten en afbeeldingen op een website zelf kunt aanpassen (een CMS). Studio Eigenzin ontwerpt en realiseert complete websites van elk gewenst formaat. Ook bij de ondersteuning van hosting, domeinnaamregistratie, een veilige (online) omgeving of een back-up helpen we je graag!

Who you gonna call

Neem gerust contact op als je meer informatie over branding wilt.